02.02.2010 itibariyle tasarım ve site düzeni değişecektir o süre zarfına kadar forum sisteminde yaşanacka aksamalar v sorunlar olursa site çalışması yaptığımız içindir.... bu değişim sürecinde üyelerimizin bizden talep ettikleri istekleri varsa yeni tasarımda olmasını istedikleri varsa burda yazınız. durum hakkında değerlendirme yapalım...
tasarım ve kodlama işi bitti artık entagrasyona geçiş yapıyoruz... yenii arayüzüüz ile daha canlı ve daha sağlam geliyoruz. yıllarca sabırla beklediğimiz hak ettiğimiz yere ulaşacağız..
sitenin yeni hali kesin çok farklıdır yada güzeldir fakat bizim için bu site kurulduğu günden beri her haliyle çok değerli bunu inkar edemeyiz en büyük emek emreye aittir
Vatan namustur, Vatan şereftir,
Vatan korunacak tek hedeftir.
yasemin tarafından yazılan metin:
sitenin yeni hali kesin çok farklıdır yada güzeldir fakat bizim için bu site kurulduğu günden beri her haliyle çok değerli bunu inkar edemeyiz en büyük emek emreye aittir
Yasemin 4 yıl olacak nisan ayında.. en basından beri bizimle sayılırsın hiç yalnız bırakmadın.. bu site cok sekil değiştirdi hep karsımızda oldu bütün bu değişiklikler ilgiyi nasıl cekeriz bu siteyi hak ettiği yere nasıl getiririz düşüncesi ile oldu ama... ama.... görüyosun ki 4 yılda 340 üye yapmısız... bizim milletimiz böyle.. sehidim.com yerien sensakrak.com yapıp içine ıvır sıvır karı kız geyik koysaydım 340 üye 340 bin olurdu belki.... neyse sözün kısası hem işlerim var siteyle ilgilenemiycem hem site bastan asagı değişcek cünki suan ki ilgisizlik çok zoruma gidiyor üzüyor beni... son haliylede 1 yıl test edicez.. oda olmazsa... sehitlerim gibi bu siteyi sehit sayar kapatır giderim. deger vermeyenlerın arasında deger araması gerekmez...
konuyla ilgili OSMAN - bilyakin Arkadas sorumludur gerekirse özel mesaj ile iletişime gecip katkıda bulunabilir msn alabilir.. kendisine fikirlerinizle ve emeklerinizle yardımcı olabilirsiniz..
hersey için size bizi bırakmayan herkese tesekkür ederim..
22-01-2010 03:25 ÖS
Teşekkür Etti : 0 0 Mesajına Karşılık 0 Teşekkür Aldı.
gerçekten şaşaırtıcı sadece bu konuya emre harici 1 kişimi cevap yazma gereği duyuyor hakikaten çok vahim cok duyarsız ve cok acı verici......
emre kardeşimin dediği gibi abidik gubidik bir site kursak herhalde...
bir dervişin sözü vardı : Sen salih hislerle yola çık ki Salihler seni bulur diye...
Mevlam neyler neylerse güzel eyler...
zaten yeni sistemde bir çooookkk değişiklik olacak ve cok ses getireceğiz...
Umudun Bittiği yerdeyiz
22-01-2010 05:51 ÖS
Degisiklikten cok, reklama ihtiyaci var bu sitenin..
Tanitim yapilmadikca tiklanmiyor, arama motoruna Sehit kelimesini yazdigimizda, Sehidim.com'dan eser yok..
Üyeliklerinizin bulundugu forumlarda imzaniza Sehidim.com'u ekleyebilirsiniz misal..
Ya da msn'de veya diger sohbet ettiginiz programlara forumun adini yazabilirsiniz..
Ciddi bir genclik yok malesef, keyfi aleme bagli günlük yasam..Netin basinda bilgilenmektense, fikirlerini hakedenlerle paylasmaktansa, dalgaya alinacak sekilde davraniliyor..
Kimseye birsey diyemeyiz ama reklam yapmamiz sart..! Ben samsunspor.biz forumunda ve diger üye oldugum forumlardaki imzami sehidim.com olarak düzenliyorum simdi..
Elimden gelen simdilik bunlar..
Emeginizin bosa cikmamasi icin elele vermeliyiz..Hayirlisi insAllah..
..Bu Memleketin Ekmeğini Yiyip İhanet Eden, Birgün Mutlaka Ekmeğini Yediği Yerden KURŞUNU Yer..
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın..
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın..
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın..
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın..
22-01-2010 08:31 ÖS
Teşekkür Etti : 0 1 Mesajına Karşılık 1 Teşekkür Aldı.
Lütfen
bilyakin ( osman ) İle iletişime geçip msn alış verişi yapınız yeni sitenin sizlere şuan çok ihtiyacı var kısa sürede kaldığı yerden devam etmesi için sizlerin emekleri gerekiyor...( ilk bir kaç gün için içerik tasıma ve ekleme )
Bu ricamı geri cevirmeyin lütfen..
MSN adresi ile OSMAN la irtibata gecebilirsiniz..
Diğer Sorularınız İçin : MSN Adresi bana aittir..
23-01-2010 01:00 ÖÖ
bysaral tarafından yazılan metin: .... fakat emre öyle kapatıyım diyemezsin biz ,bu yola baş koyduk kapatmak aklının ucundan bile gecmesin
gayem tartıima cıkarmak değil ama birileri ister birileri arz eder ama istek olmazsa arzda olmaz onun emre kardeşimiz yukarda bahsettiği konuda bunu demek istediğini düşünüyorum... ve bu yola başkoyduk koymasına ama balığı açtığımdan itibaren emre bişey yazmadan forumda nedense başka hiç kimse başlığa bişey yazmıyor...
garibime gidiyor şaşırıyorum...
yanlış anlamayın ama şu anda gece 2 oldu saat ve ben akşam üstü 4 den beri kod yazıyorum... grafik yapıyorum uyarlama ve dizayn derken kafam şişti foruma gireyim dedim...
ya arkadaşlar YAR SEVDİĞİYLE BİR OLURMUŞ..... onun için daha önceki yazdığım mesajlardada yani sistemde maden baızları paylaşım yapmak zor geliyor diye düşündüm.. ve sadece okuyup gidecek şimdi yaptıkları gibi...
Umudun Bittiği yerdeyiz
23-01-2010 08:41 ÖS
Kimse bu durumdan elbette hosnut degil, fakat isi gücü olan insanlardan olusuyor bu forum diye düsünüyorum..Yani üyeler girdiklerinde elbet yorumsuz kalmayacaklar ki yorum yapanlar zaten sürekli ilgilenen üyeler..Sadece birkac kisi..Ölü bir forumumuz var maalesef, aradaki canlilari da anlamak gerekir, bizim seni anladigimiz gibi Bilyakin kardesim..
Emegine köstek degil, destek olacagiz, süphen olmasin..
Umudun bittigi yerdeyiz, ama yarin daha da ümitlenebiliriz..Elele..
..Bu Memleketin Ekmeğini Yiyip İhanet Eden, Birgün Mutlaka Ekmeğini Yediği Yerden KURŞUNU Yer..
23-01-2010 09:15 ÖS
Mesaj Sayısı: 709 Katılım Tarihi: 31.08.08 Konum: IstanbuL Yaş : 28
Teşekkür Etti : 10 1 Mesajına Karşılık 1 Teşekkür Aldı.
s.a sadece geri açıldıgı için mutluyum böyle siteleler malesefki desteklenmiyor ama yapabilecegim bana ait özel şeyler varsa elimden geldiginde yardımcı olurum mümkün mertebe facebookta paylaşım yapıp arkadaşarımıda tavsiye ediyorum ama tabiki yeterli olmuyor şimdidien yenı sitemz hayırlı mübarek olsun radyoyu ihmal etmeyelim bence büyük faydası olur diye düşünüyorum hepinizie selamlar saygılar
10-03-2010 12:54 ÖS
aspava01 tarafından yazılan metin:
s.a sadece geri açıldıgı için mutluyum böyle siteleler malesefki desteklenmiyor ama yapabilecegim bana ait özel şeyler varsa elimden geldiginde yardımcı olurum mümkün mertebe facebookta paylaşım yapıp arkadaşarımıda tavsiye ediyorum ama tabiki yeterli olmuyor şimdidien yenı sitemz hayırlı mübarek olsun radyoyu ihmal etmeyelim bence büyük faydası olur diye düşünüyorum hepinizie selamlar saygılar
KONUYU BASLATAN ARKADAS BENİM İŞLERİM YÜZÜDEN BU GİRİŞİMDE BULUNMUŞ TAMAMEN FARKLI BİR SİTE İÇİN KOLLARI SIVAMISTI AMA GERİSİ GELMEDİ.. BENİMDE SİTENİN DAHA FAZLA KAPALI KALMASINA GÖNLÜM EL VERMEDİ YAPABİLECEĞİM Bİ KAÇ DEĞİŞİKLİĞİ YAPIP SİTEYİ BİRAZ DEĞİŞTİRDİM VE YENİDEN ACTIM..
DEDİĞİN GİBİ DESTEKLENMİYORUZ BU YUZDEN SİTEMİZ ÇOK İLGİSİZ KALIYOR VE GÜN GECTİKCE UNUTULUYOR ARAMIZA SİTEMİZE DEĞER VEREN İNSALARIN KATILMASI DİLEĞİYLE...
10-03-2010 09:15 ÖS
Teşekkür Etti : 1 6 Mesajına Karşılık 6 Teşekkür Aldı.
YAHU KARDEŞİM BİZ BU SAYFAYI HER HALİYLE SEVDİK..
HİÇ DEĞİŞMESEDE HİÇ YENİLİK YAPMASANDA
AZ ÜYESİ OLSADA..HİÇ OLMASADA ..
BÖYLE YALIN..BÖYLE SADE...HİÇ ŞÜPEN OLMASIN
İNAN BÖYLE GÜZEL ...GÖNÜLDEN OLSUN VARSIN ÜÇ BEŞ KİŞİ OLSUN
ARAMIZDA BİR AİLE GİBİ ...YETERKİ ŞEHİDİMİZİ ANACAK
BİR SAYFAMIZ OLSUN............
EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ..
GÖNÜLLER BİR OLSUN BU BİZE YETER.....SAĞLICAKLA NİCE YILLARA...
TÜM ÜYE ..MİSAFİR..YÖNETİM KADROSU VE GÖNÜLDAŞLARA...
SEVGİ VE SAYGILAR............................ADAM...
Www.Sehidim.Com
15-03-2010 04:31 ÖS
adam tarafından yazılan metin:
Bu söze imzamı atarıım ...
Tabikide yenilik gerekıyor ve olmasıda lazımdı . 4 yıldır çabalarını uğraşlarını ben cok ıyı bılıyorum emre kardesımızın, Dilerim Allah tan , Bu emeklerinin karsılıgını sonuna kadar alır İnşAllah
.Sitenin yeni Hali hayırlı olsun dostum , ben her haliyle seviyorum bu siteyi, her ne kadar yazmasamda keyifle okdugum yazılardan vaz geçmem emin ol;)
Selametle...
15-03-2010 06:38 ÖS
adam tarafından yazılan metin:
Bu söze imzamı atarıım ...
Tabikide yenilik gerekıyor ve olmasıda lazımdı . 4 yıldır çabalarını uğraşlarını ben cok ıyı bılıyorum emre kardesımızın, Dilerim Allah tan , Bu emeklerinin karsılıgını sonuna kadar alır İnşAllah
.Sitenin yeni Hali hayırlı olsun dostum , ben her haliyle seviyorum bu siteyi, her ne kadar yazmasamda keyifle okdugum yazılardan vaz geçmem emin ol;)
Selametle...
Allah Razı olsun herkesin varlığına ve desteğine ihtiyacımız var.
15-03-2010 10:16 ÖS
Sehidim.com adina layik bir yerlere gelecek bir gün, ama bu gidisle uzun zaman alacaga benziyor..
4-5 kisinin varligiyla temeli kurmus oluruz, lakin bu yetersiz..Reklam yapmamiz sart..Gördügünüz her bosluga Sehidim.com yazarsaniz, dolacaktir hem o bosluklar, hem de sitemiz..
Gerekli ilgiyi göstermenizi rica ediyoruz..
16-03-2010 07:50 ÖS
Evet, ben kendimce Facebook ve msn listemdeki herkese sitenin adini mesaj olarak yolladim..
Kisa bir ileti de yazdim..
Üyeliklerinizle birlikte, terkedilmemesi gereken Gururlarimizi herdaim anmak icin hazirlanmis forumumuzda paylasimlarinizi bekliyoruz..!
Günde bir bes dakika ayirirsaniz, geregini yapmis olursunuz..Degerlerimize sahip cikalim..!
Tesekkürler, saygilar...
Sizler de paylasabildiginiz her alana, böyle bir mesajla tanitatabilirsiniz siteyi..
Sadece bir öneri..
19-03-2010 01:04 ÖÖ
durumun üye sayısından fazla katılımın önemı cok önemlı oldugunu düşünüyorum.
Sonuçta 4 yıldır bu site hiç pes etmeyıp hala 3-5 aktıf kullanıcıyla buraya kadar geldı, ama bu ne kadar gıdersen gıt bı yerde tıkanır . yanı gücünüz var hemde cok.
Açıkça söyleyım ben ilglenemıyorum. geceye kadar calısıyorum ve hemen yatıp sabahın körunde kalkıyorum, 2 hafta sonra vizelerim var ama ona bıle calısamıyorum artık siz karar verın benım ıcın,
Ama azda aktıf uye olsa bu güc sizde var. Milletın gözunu boyuyarak degıl gerceklerı söyleyerek begenısını kazanmaya calıstık. şimdide öyle yapıyorsunuz çok guzel
Allah yolunuzu acık etsın arkadaslar . Ben elımden geldıgınce koşturmaya calısıcam ama dedıgım gıbı elımden ne gelıyosa onu yapmaya calısırım bana bu yuzden darılmayın
zaten bıde nişanım var 1 ay sonra düğün iin burayada davet koyucam gelmeyın o zaman size gösterırım
Arkadaslar Allah a emanet olun hepınız. yarın size bı duyuru yapıcam istanbulda oturanlar için hayırlı bi iş için destegınızı istıcem..
Not: saçmalamış olabılırım arkadaslar cunku cok heyecan var saglıklı düşünemiyorum son zamanlar
Abi denedim de arka planda siyah renkler oldugu için okunmuyor oda sayfa güzel oldu evet ama dediğin gibi okumakda zor oldu sanırım eski görünüme gececek yada ben baska bisey bulacağım bakalım..